Hemligheten till perfekt är sous vide!
Lösning
Vad är sous vide? Sous vide (uttalad so-vidd) som betyder "under vakuum" är en fransk matlagningsteknik där ingredienser vakuumförseglas i en påse som sedan placeras i ett uppvärmt vattenbad.
Din AEG SteamPro-ugn gör det ännu enklare - du behöver inte placera den vakuumförslutna påsen i ett uppvärmt vattenbad. Med din AEG SteamPro-ugn kan du använda sous vide-tekniken för att laga mat till perfektion varje gång.
Det är enkelt!
Tänk om vi berättade för dig att bara genom att använda sous vide-funktionen på din AEG SteamPro-ugn, kan du enkelt laga mat precis som proffsen gör.
Jo, det stämmer! Genom att följa dessa enkla steg hjälper din AEG SteamPr -ugn dig enkelt att få expertresultat med sous vide.
Steg 1
Vakuumförsegla ingredienserna i en plastpåse.
Steg 2
Lägg påsen i din AEG SteamPro-ugn.
Steg 3
Välj sous vide-ikonen ”SV”.
Steg 4
Välj önskad temperatur.
Steg 5
Välj "Start".
Steg #6
Smaka av!
Matlagning med sous vide garanterar inte bara otroliga smakupplevelser utan förlust av smak och doft, tekniken gör också att maten behåller alla näringsämnen.
Låt din AEG SteamPro-ugn hjälpa dig att enkelt matlagning med prova sous vide så att du kan få konsekventa resultat varje gång du skapar en god maträtt.
Var den här artikeln till hjälp?
Relaterade artiklar
- Ugnens kylfläkt går hela tiden
- Hur jäser man degen i ugnen, om den inte är utrustad med specialprogram?
- Ugnen visar felkod F908
- Hur ställer jag klockan på ugnen?
- Jag har bytt router, behöver jag koppla om mina uppkopplade produkter?
- Kan jag se när min produkt tillverkades?
- Ugnslisten är skadad
- Ugnen visar felkod F102
- Ugnsklocka kan inte ställas in eller går fel
- Ugn visar SAFE eller hänglås