Hemligheten till perfekt är sous vide!
Lösning

Vad är sous vide? Sous vide (uttalad so-vidd) som betyder "under vakuum" är en fransk matlagningsteknik där ingredienser vakuumförseglas i en påse som sedan placeras i ett uppvärmt vattenbad.
Din AEG SteamPro-ugn gör det ännu enklare - du behöver inte placera den vakuumförslutna påsen i ett uppvärmt vattenbad. Med din AEG SteamPro-ugn kan du använda sous vide-tekniken för att laga mat till perfektion varje gång.
Det är enkelt!
Tänk om vi berättade för dig att bara genom att använda sous vide-funktionen på din AEG SteamPro-ugn, kan du enkelt laga mat precis som proffsen gör.
Jo, det stämmer! Genom att följa dessa enkla steg hjälper din AEG SteamPr -ugn dig enkelt att få expertresultat med sous vide.
Steg 1
Vakuumförsegla ingredienserna i en plastpåse.
Steg 2
Lägg påsen i din AEG SteamPro-ugn.
Steg 3
Välj sous vide-ikonen ”SV”.
Steg 4
Välj önskad temperatur.
Steg 5
Välj "Start".
Steg #6
Smaka av!
Matlagning med sous vide garanterar inte bara otroliga smakupplevelser utan förlust av smak och doft, tekniken gör också att maten behåller alla näringsämnen.
Låt din AEG SteamPro-ugn hjälpa dig att enkelt matlagning med prova sous vide så att du kan få konsekventa resultat varje gång du skapar en god maträtt.
Var den här artikeln till hjälp?
Relaterade artiklar
- Hur rengör man Electrolux-ugnen (video)
- Kan jag se när min produkt tillverkades?
- Ugnens kylfläkt går hela tiden
- Börja använda din ångugn
- Traditionell bakning med ånga och Varmluft med fukt
- Plåtar slår sig i ugnen
- Var kan jag hitta modell, PNC, ML-kod och serienummer för min produkt?
- Ugnsklockan blinkar eller tiden visar 00:00 / 12:00 - AEG
- Ugnens display visar PYR
- Ugnen visar felmeddelandet F och ett nummer