Så kalibreras AEG SensePro® matsensor
Lösning

AEG SensePro®-hällen kommer med en matsensor som mäter temperaturen och säkerställer matens temperatur noggrant. Innan du använder matsensorn för första gången måste du kalibrera den för att säkerställa att temperaturavläsningarna blir korrekta.
Följ dessa steg för att kalibrera din SensePro® matsensor:
1. Sätt matsensorn på kanten av en kastrull med en bottendiameter på 180 mm.
2. Fyll grytan med 1-1,5 liter kallt vatten (åtminstone till miniminivå-markeringen på matsensorn) och placera den på den främre vänstra kokzonen.
3. Välj Inställningar > Matsensor > Kalibrering på displayen och följ instruktionerna på skärmen.
4. Tryck på Start. När kalibreringen är klar visas ett popup-fönster på skärmen.
Bra att veta
- Häll inte salt i vattnet eftersom det kan påverka kalibreringsproceduren.
- Upprepa kalibreringen om du flyttar hällen till en annan plats med en höjdförändring, eller om du byter ut matsensorn mot en ny.
För mer information om din specifika induktionshällmodell,
Nu när du har lärt dig hur du kalibrerar SensePro® matsensorn, kanske du vill veta mer om
Var den här artikeln till hjälp?
Relaterade artiklar
- Lådan under induktionshällen blir väldigt varm
- Felkod E7 visas på spis
- Hällens display blinkar mellan två siffror / fastnat vid sjudning / kan inte använda alla zoner samtidigt
- Platta på spis blir inte varm
- Hällen visar meddelandet U eller | |
- Värmeplattan värms upp ojämnt
- Repat / sprucket glas på min spishäll
- Larmkod F blinkar på spishäll
- Vilka kokkärl är lämpliga för induktionshäll?
- Vad är normala ljud för en induktionshäll?